Author Topic: Copy and paste problem  (Read 939 times)

hyh888

  • Pro Enterprise
  • Full Member
  • *
  • Posts: 101
    • View Profile
Copy and paste problem
« on: November 22, 2021, 02:20:41 pm »
When I add a new row in grid and let editor open, then copy data of another row(Ctrl+C) to the new-added row((Ctrl+V), the cells with delete buttons all lost there style(css and the scissors disappeared). If you click the delete button in the cell, the delete function could not work. But when rows  overflow the grid, the problem will not come out, you'd better set the height of grid is 600 and place less than 8 records in the grid to keep enough place in the grid for the new row.
The screen-shot are as follow:

hyh888

  • Pro Enterprise
  • Full Member
  • *
  • Posts: 101
    • View Profile
Re: Copy and paste problem
« Reply #1 on: November 22, 2021, 02:35:35 pm »
Add more screenshot

hyh888

  • Pro Enterprise
  • Full Member
  • *
  • Posts: 101
    • View Profile
Re: Copy and paste problem
« Reply #2 on: November 22, 2021, 06:21:33 pm »
Would you like to browse the picture as order from batchedit0.png to batchedit3.png? It seems that the forum uploaded the file to server reversedly.

paramvir

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5740
    • View Profile
Re: Copy and paste problem
« Reply #3 on: November 23, 2021, 06:38:55 am »
Thanks, I'm looking into it.

paramvir

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5740
    • View Profile
Re: Copy and paste problem
« Reply #4 on: November 29, 2021, 10:58:15 pm »
This has been fixed in v8.2.0

hyh888

  • Pro Enterprise
  • Full Member
  • *
  • Posts: 101
    • View Profile
Re: Copy and paste problem
« Reply #5 on: December 07, 2021, 04:43:46 pm »
Great, I will try it.